Sport Brummen

Ben je op zoek naar het beste adres voor fitness in Brummen? Dan ben je van harte welkom bij PD Fitness. Bij ons kun je terecht om te sporten in een gezellige en kleinschalige omgeving met veel persoonlijke aandacht. Hier voel je je thuis als fitness enthousiasteling,
maar ook als sporten eigenlijk nog niet helemaal jouw ding is. Ben je meer een liefhebber van groepslessen? Dan kun je je hart ophalen met small group training, circuittraining, BBB, pilates en yoga. Boek vandaag nog je gratis en vrijblijvende proeftraining!

Hoeveel sport Brummen?

Momenteel sport 17% van ons mooie Brummen wekelijks. Het is bekend dat sporten goed is voor de fysieke en mentale gezondheid, maar toch gebeurt het te weinig. Bij PD Fitness willen we graag ondersteuning bieden zodat iedereen kan sporten op de manier die bij hem of haar het best aansluit. Of je nu jong of oud, ervaren of onervaren bent of met blessures kampt, bij PD Fitness kan iedereen trainen. Wij hebben een mooi aanbod groepslessen waar je uit kan kiezen, denk hierbij aan bijvoorbeeld BBB, pilates of yoga. Bij PD Fitness worden ook meer mogelijkheden gegeven om te sporten, denk hierbij aan revalidatie en personal training. Door de variƫteit in keuze in combinatie met onze gastvrijheid hopen we het aantal mensen dat sport in Brummen te verhogen.

Trainen bij PD Fitness

Sport in Brummen is niet alleen gezond, maar ook erg leuk! Door onze verschillende mogelijkheden met betrekking tot (groeps)lessen in combinatie met onze vriendelijke en ervaren trainers, maakt dat jij je echt thuis voelt bij onze club. Dit terwijl je ondertussen steeds dichter bij je doelen komt. Ervaar zelf het gemak van PD Fitness.

 

Enthousiast? Begin vandaag met sport in Brummen!

Vind je het belangrijk om aan je gezondheid te werken? Vind je het prettig als je vrij bent in hoe je dit doet, terwijl je de optie hebt ondersteund te worden door een gezellig team met echte aandacht? Haal dan vandaag nog voldoening uit je training, vraag een gratis proefles aan en begin met Sport in Brummen!