Personal training Brummen

Personal training in Brummen is dé manier om resultaat te halen. De belangrijkste stelregel is: Fitness vraagt om geduld en doorzettingsvermogen. Daar ga ik jou bij helpen!

Meer weten over mijn visie op fitness? Hier leg ik het uit:
https://www.youtube.com/watch?v=lU9rOdk4PY4

Wanneer je door mij, Peter Dekker, begeleid wordt, dan neem ik je stap voor stap mee in het fitness leerproces. Ik leer je alle do’s en don’ts.
Het is mijn doelstelling dat je aan het eind van ons traject in staat bent om volledig zelfstandig verder te werken aan wat jij belangrijk vindt om te behalen.

Waarom personal training in Brummen?

Als je personal training in Brummen wil volgen is het voor jou zeer belangrijk om een klik te hebben met de trainer. Omdat ik dit zo belangrijk vind bied ik voor alle geïnteresseerden eerst een kosteloze en geheel vrijblijvende proeftraining aan.
Na deze training kun je beslissen of personal training wel of geen meerwaarde voor je heeft.
Mijn grootste specialiteiten zijn:

  • Afvallen
  • Spieropbouw
  • Bokstraining

Daarnaast kan je bij mij ook zeker terecht voor:

  • Meer motivatie
  • Vitaliteit
  • Conditieverbetering

Personal training in Brummen zorgt voor een extra stok achter de deur, je wil tenslotte het maximale uit deze service halen. Als personal trainer ben ik zeer flexibel, dus wanneer jou het best uitkomt zal ik mijzelf beschikbaar stellen.

Hoe gaat personal training in Brummen te werk?

Eerst starten we met een intakegesprek. Hierin bepalen we welke reële doelen en wensen bij jou centraal staan. Vervolgens wordt er een plan opgesteld om deze doelen te behalen. Eventuele blessures worden ook meegenomen. Gezien mijn achtergrond in Mylogenics houd ik hier op professionele wijze rekening mee. Zoals ik al eerder schreef is elk traject gericht om jou zelfstandig te kunnen laten trainen. Daarom gaan we samen aan de slag, maar verwacht ik ook dat je zelf komt sporten. Zie het als een stok achter de deur. Verder ben ik open en eerlijk over fitness. Onzin kreten als ‘dit is de meest effectieve workout’ zal je mij niet horen zeggen!

Interesse in personal training? Vraag een proefles aan!

Vraag vrijblijvend een proefles aan en ontvang alle informatie die jij nodig hebt. Maak kennis met personal training in Brummen en ervaar het voordeel van een personal trainer!

Man met wit t-shirt is in sprinthouding klaar voor de start voor personal training in brummen