Fitness Brummen

Ben je op zoek naar het beste adres voor fitness in Brummen? Dan ben je van harte welkom bij PD Fitness. Bij ons kun je terecht om te sporten in een gezellige en kleinschalige omgeving met veel persoonlijke aandacht. Hier voel je je thuis als fitness enthousiasteling,
maar ook als sporten eigenlijk nog niet helemaal jouw ding is. Ben je meer een liefhebber van groepslessen? Dan kun je je hart ophalen met small group training, circuittraining, BBB, pilates en yoga. Boek vandaag nog je gratis en vrijblijvende proeftraining!

Bij PD Fitness Brummen sport je met resultaat

Aan het begin van het traject ga je een kennismakingsgesprek aan met de instructeur. Hierin worden jouw doelen vastgesteld en leren wij je de basis om zelfstandig aan de slag te kunnen gaan met fitness in Brummen. Voor ieder lid is ons e-book, fitnessbegeleiding 2.0 beschikbaar en hiermee leer je hoe jij effectief kan trainen om jouw doelen te behalen.
Heb je toch nog behoefte aan een extra stok achter de deur, kun je ook voor een personal – of small group training traject kiezen. Zo krijg je continu persoonlijke aandacht en weet je zeker dat je op de correcte manier leert sporten.

Meer dan alleen fitness

Wanneer je bij PD Fitness in Brummen sport, merk je dat er meer is dan alleen de fitness op zich. In samenwerking met PSB Brummen bieden wij namelijk ook op maat gemaakte leefstijlprogramma’s aan. Denk hierbij aan sporten met reumaklachten, diabetes, na corona of speciale afvalprogramma’s. Naast advies over het sporten, geven wij uiteraard ook advies over voeding. Dit is een belangrijke factor voor elke sporter. Voeding is niet alleen van belang voor het behalen van je doelen, zoals afvallen en opbouwen van spiermassa, maar is ook essentieel voor een gezondere leefstijl. Fitness in Brummen is nog nooit zo compleet geweest.

Meld je aan voor een gratis proefles

Enthousiast geworden over PD Fitness? Vraag dan nu een gratis proefles aan en zet nu de stap naar een verbeterde leefstijl, Tot snel bij PD Fitness in Brummen!