Boksen voor Vrouwen in Brummen

Boksen voor vrouwen in Brummen? Jazeker, dit is een les die je absoluut een keer moet uit proberen! Heb je altijd al willen leren boksen in Brummen, maar wil je dit in een veilige omgeving doen? Boek dan nu jouw gratis proefles.

Boksen in Brummen is een laagdrempelige groepsles voor degenen die behoefte hebben aan uithoudingsvermogen, kracht en meer zelfvertrouwen. Het is daarom geen wonder dat boksen al jaren geliefd is bij vele sporters. De combinatie tussen uithoudingsvermogen en techniek boksen heeft veel voordelen en is bovendien gewoon leuk om te uit te oefenen.

Waarom boksen voor vrouwen in Brummen:

Boksen is al lang een van de meest voorkomende groepslessen. dat is ook niet gek als je naar de voordelen kijkt, namelijk:

  • Betere conditie
  • Meer lichamelijke balans
  • Kracht, met name voor de schouders, rug en buikspieren
  • Vet verbranden
  • Minder stress
  • Co√∂rdinatie
  • Zelfvertrouwen

Al deze voordelen zijn al jarenlang een motivatie voor PD Fitness om jou de kans te geven om mee te doen met boksen in Brummen. Maak gebruik van onze bokstraining en ervaar zelf het plezier en resultaat.

Hoe ziet de boksen in Brummen eruit?

Aan het begin van iedere goede sportactiviteit is een warming up te vinden, deze gebruiken wij ook. Dit is om te zorgen dat alle spieren zijn opgewarmd en je klaar bent om fanatiek van start te gaan. Vervolgens gaan we alle stoten leren om de techniek van boksen onder de knie te krijgen. Vervolgen richten we ons op diverse combinaties en deze worden dan gezamenlijk uitgevoerd. Na een paar rondes boksen zal je aardig vermoeid raken, daar doen we het voor!

Aan het eind van de les sluiten we af met een cooling-down met rek- en strekoefeningen. Na de les ervaar je prettige vermoeidheid en een voldaan gevoel door deze gezellige les.

Hoe kan ik beginnen met boksen?

Nieuwsgierig geworden naar boksen in Brummen? Vraag dan nu een gratis proefles aan! Dan gaan we voor een vrijblijvende kennismaking, kun je een kijkje nemen in onze faciliteiten en kun je beginnen met boksen in Brummen!